Søg mærker, tasker, accessories ...
 
KundeserviceTlf. 7230 1042Alle hverdage kl. 11-15
0

Persondatapolitik hos Madamechic.dk

Madamechic.dk respektere alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online og overholder persondataloven (lov nr. 429 af 31. maj 2000 med senere ændringer) med tilhørende bekendtgørelser.

Madamechic som Dataansvarlige
Madamechic.dk har som den dataansvarlige overfor omverdenen (herunder den registerede) som udgangspunkt ansvaret for at behandelingen af personoplysninger sker inden for rammerne af databeskyttelsesforordningen oig databeskyttelsensloven.

Madamechic.dk har både rettighederne og forpligtelserne til at træffe beslutninger om, til hvilke formål og med hvilke hjælpemidler der må foretages behandling. Madamechic.dk er blandt andet ansvarlig for, at der forligger hjemmel til den behandling, som databehandleren instrueres i at foretage og at de er GDPR compliant. Databehandlerens behandling af personoplysninger sker med henblik på opfyldelse af Madamechic.dk instruks om at behandle og opbevaring af personoplysninger, herunder navne, adresser, telefonnummer, e-mailadresser og købte varer fra kunder, for at kunne sende deres ordre til dem.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Madamechic.dk.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Madamechic.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Vi opsamler følgende personoplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • mailadresse
  • leveringsadresse
  • Betalingsoplysninger
  • Varer du har købt

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 60 måneder efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. GLS og Postnord med henblik på levering af dine indkøb.
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.dk.

Vi har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Godkendte databehandlere
Følgende virksomheder håndtere data for Madamechic.dk. Alle er GDPR compliant:
  • Google
  • Mailchimp
  • Facebook
  • Trustpilot
  • Dandomain
  • PostNord
  • GLS
  • E-mærket
  • Viabill
  • Onpay
  • Mobilpay
  • Nets.eu
  • Zendesk
4 af disse databehandlere, Google Analytics v/ Google LLC, Facebook Inc, Mailchimp v/The Rocket Science Group LLC og Zendesk LLC er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
  • Kopi af Google LLC's certificering kan findes her
  • Kopi af Facebook Inc's certificering kan findes her
  • Kopi af The Rocket Science Group LLC's certificering kan findes her
  • Kopi af Zendesk INC's certificering kan findes her

Cookies
Udover de oplysninger, du selv opgiver i forbindelse med køb af varer på madamechic.dk samt tilmelding til vores nyhedsbrev og andre tjenester, anvender Madamehcic.dk også cookies til at optimere din oplevelse af sitet samt til marketing og statistik. Læs om vores Cookiepolitik her.

Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.madamechic.dk er indehaver og leder af daglig drift Tanja Andersen - Madamechic.dk v/Jacob Andersen, Nibevej 317 A, 9200 Aalborg SV – CVR. 30751841.

Dine rettigheder
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kundeservice@madamechic.dk.